• Openingstijden : maandag t/m vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur

Tripost

Beauty Contest?

Beauty Contest?

De gemeenteraadsverkiezingen komen eraan. Het lijkt nog niet echt te leven, dus moeten de Haagse kanonnen zich maar eens aan de praattafels op TV melden. Wat het een met het ander te maken heeft, is mij niet duidelijk. Wat heb ik aan uitlatingen van Mark Rutte over de Oekraïnecrisis in relatie tot de thema’s die leven in mijn gemeente?

Wat is het belang van financiële planning en estate planning?
25-02-2022 Barbara 0

Wat is het belang van financiële planning en estate planning?

De laatste jaren zien we steeds meer samenwerking tussen accountants, fiscalisten en gecertificeerde financieel planners. Daar waar de adviseurs de ondernemer of de directeur groot aandeelhouder van een BV (de DGA) zakelijk begeleiden, kijkt de financieel planner naar zijn financiële privé plaatje en koppelt het zakelijke aan het privé stuk.

Even voorstellen...
25-02-2022 Joost 0

Even voorstellen...

Mijn naam is Joost Hack en ik ben al meer dan 30 jaar “onderweg” als HR-professional. “Al even geleden” heb ik Personeel- en Organisatiekunde en iets later ook nog Bedrijfskunde gestudeerd.

Kerk in nood

Kerk in nood

Het komt weinig in de publiciteit, maar de kerken behoren ook tot de slachtoffers van de coronacrisis. Mijn zicht daarop beperkt zich tot de katholieke kerk. Het zal niet veel anders zijn voor de overige religies. De sluiting van de kerken heeft tot drastische vermindering van de kerkinkomsten geleid. Een belangrijk deel van hun inkomsten komt immers uit de collectegelden tijdens de missen. De nood was al hoog, momenteel is de situatie in veel parochies schrijnend. Ik heb hierover uitvoerig gesproken met onze pastoor.

Elektro Weerts verjongd
21-01-2022 Tripolis 0

Elektro Weerts verjongd

Wie kent niet Elektro Weerts in Maastricht? Al jarenlang een begrip in Zuid-Limburg. Tripolis Business Support heeft de afgelopen maanden het proces begeleid voor de overname van de winkel van Marcel Weerts naar zijn zoon Maurice Weerts en Jeroen Kusters.