• Openingstijden : maandag t/m vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen


Wat kunt u verwachten van Tripolis op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen?
Tripolis is een commercieel bedrijf dat zowel kleine als middelgrote ondernemingen adviseert, evenals organisaties die geen winst beogen. Als commercieel bedrijf zijn de adviezen van Tripolis primair gericht op de winstgevendheid en continuïteit van de bedrijven van haar cliënten. Bij deze advisering is Tripolis een betrouwbare, deskundige en onafhankelijke partij. Tripolis conformeert zich aan de gedrags- en beroepsregels van accountants (zie www.nba.nl). Daarnaast houdt Tripolis in dat kader rekening met de belangen van haar medewerkers, de maatschappij en het milieu.

De belangen van medewerkers
De medewerkers van Tripolis krijgen de mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling. Daartoe krijgen zij voldoende ruimte voor het opdoen van kennis, om zelfstandig te werken, om creatief te denken en om eigen verantwoordelijkheid te nemen. Elke week komen alle medewerkers samen om de lopende projecten te bespreken en kennis te delen bijvoorbeeld in de vorm van een presentatie.
Een aangenaam arbeidsklimaat en een prettige werkomgeving is van groot belang. Om een aangenaam arbeidsklimaat te creëren wordt er veel aandacht besteed aan samenwerking en integratie op de werkvloer. Dit komt onder andere tot uiting in de jaarlijkse “Bezinningsdag”. Tijdens deze dag bespreken de medewerkers, na een gemeenschappelijke activiteit, in informele sfeer diverse onderwerpen die door henzelf zijn ingebracht.

Maatschappelijke belangen
Tripolis en haar medewerkers zijn ook zeer betrokken bij maatschappelijke zaken. De medewerkers stellen hun kennis graag ter beschikking aan regionale verenigingen en stichtingen.
Daarnaast is Tripolis sponsor van diverse maatschappelijk betrokken organisaties zoals stichting Het Bergdorpje van Nederland en Stichting Global Exploration.

Milieu belangen
Tripolis heeft een aanzienlijk bedrag geïnvesteerd in duurzame technologieën voor isolatie, verlichting, airconditioning en zonnepanelen bij de verbouwing van het bedrijfspand te Hulsberg. Inmiddels heeft het gebouw een energielabel A.

Duurzaam ondernemen en advisering
Tripolis streeft ernaar in haar advisering cliënten bewust te maken van de belangen van duurzaam ondernemen.