• Openingstijden : maandag t/m vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur

Tripost

Waarom sturen we internationale bedrijven weg?

Waarom sturen we internationale bedrijven weg?

Nederland heeft een eeuwenlange historie als internationaal georiënteerde natie. Dat heeft ons veel ellende en veel voorspoed opgeleverd. Het lijkt wel of we met die internationale oriëntatie willen afrekenen. Zowel de premier als de koning excuseren zich in het openbaar voor ons slavernijverleden. De herdenkingen met betrekking tot de politionele acties in Indonesië worden drukbezocht en volledig op televisie uitgezonden. Kolonies en voormalige kolonies worden financieel gecompenseerd voor de door ons berokkende schade.

Vul je pensioengat met een lijfrente
26-01-2024 Barbara 0

Vul je pensioengat met een lijfrente

Er is goed nieuws voor iedereen die zijn of haar pensioen serieus neemt. Met de nieuwe Wet Toekomst Pensioen zijn er namelijk een aantal veranderingen doorgevoerd waardoor je extra pensioen kunt opbouwen via een lijfrente. Een lijfrente is dé manier om persoonlijk vermogen op te bouwen voor je pensioen. Een belangrijke verandering is de verhoging van de jaarlijkse jaarruimte.

Kort nieuws
26-01-2024 Tripolis 0

Kort nieuws

• Verwachte groei Nederlandse economie in 2024 0,3% en 1% in 2025 (Najaarsraming DNB)
• Duitse economie krimpt in 2023 1%, verwachte groei 2024 0,4%
• Gas- en stroomprijzen blijven stabiel
• Werkloosheid 3,6% (366.000)

Fijne feestdagen
22-12-2023 Tripolis 0

Fijne feestdagen

Beste gewaardeerde lezers,

Namens het hele team willen wij jullie een vrolijk kerstfeest en een voorspoedig nieuwjaar toewensen! Terwijl we het jaar 2023 afsluiten, willen we stilstaan bij de waardevolle samenwerkingen die wij hebben mogen ervaren.

In 2023 hebben we samen hoogtepunten beleefd, uitdagingen overwonnen en successen gevierd. Jullie vertrouwen en betrokkenheid hebben onze reis extra bijzonder gemaakt.

Nieuwe politiek in 2024?

Nieuwe politiek in 2024?

De verkiezingsuitslag dreunt nog na. Het is net een maand geleden dat we niet wisten wat we zagen toen de resultaten van de exitpoll op het scherm verschenen. Niet veel later mochten we de Griekse tragedie van Frans Timmermans aanschouwen in een zaal in Amsterdam, omringd door fans van GL-PvdA. Ze moesten elkaar vasthouden, zo hield hij zijn gehoor voor. Er was kennelijk iets vreselijks gebeurd. Oorlog in Oekraïne? Gaza? Klimaat? Armoede in Nederland? Nee, de verkiezingsuitslag. Ik begreep er weer eens niets van.