• Openingstijden : maandag t/m vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur

Tripost

Robert Kennedy

Robert Kennedy

Aan het einde van mijn werkdag kijk ik graag naar oude muziekclips die doorlopend te zien zijn op 192TV. Woensdag had ik een naar bericht gekregen over het overlijden van een jongeman. Dat speelde nog door mijn hoofd toen ik de eerste woorden hoorde van Battle Hymn Of The Republic door Andy Williams. Hij zong dit tijdens de kerkdienst voor de begrafenis van Robert Kennedy.

Laatste BTW aangifte van het jaar 2022
31-01-2023 Jenny 0

Laatste BTW aangifte van het jaar 2022

Eind deze maand wordt de laatste BTW aangifte over het jaar 2022 ingediend. In deze aangifte dient u rekening te houden met een aantal specifieke zaken. Wij hebben de belangrijkste correcties en aandachtspunten voor u op een rij gezet.

ODV naar Lijfrente
31-01-2023 Tripolis 0

ODV naar Lijfrente

Er is een verruiming aangebracht in de mogelijkheid om ODV (Oudedagsverplichting) om te zetten in lijfrente. De ODV is het resultaat van de uitfasering van het pensioen in eigen beheer en komt overeen met de toenmalige fiscale waarde van de pensioenverplichting.

Mijmeringen aan het einde van het jaar

Mijmeringen aan het einde van het jaar

De jaarlijkse kerstbijeenkomst grijp ik aan om terug te blikken op het afgelopen jaar en een blik vooruit te werpen naar het volgend jaar. Al jaren mag ik mij gelukkig prijzen met een top team aan mensen, die hard werken en met hun hart werken.

New kid in town
23-12-2022 Tripolis 0

New kid in town

Mijn naam is Britt Dautzenberg, 21 jaar oud. Ik ben geboren in Maastricht, maar getogen Lanaken, waar ik nog altijd samenwoon met mijn moeder. Ik heb in 2020 mijn studie Business Education afgerond.