• Openingstijden : maandag t/m vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur
Even voorstellen…

Even voorstellen…

Mijn naam is Jos Alma. Ik ben 44 jaar geleden geboren in Uden. Ik ben getogen in het kleine Vorstenbosch en woon met vrouw Aukje, dochter Emma, zoon Thomas, hond Bo en kat Kevin in het prachtige Veghel. Een echte Brabander dus.

Onlangs zijn Klaartje van Eck en ik onderdeel geworden van deze geweldig mooie onderneming. Met passie en enthousiasme ga ik aan de slag in rol van Riskmanager bij Tripolis Business Support. Dit doe ik naast mijn rol als adviseur en mede eigenaar bij Eskes & Partners Assurantie Adviseurs B.V. Ons kantoor is gevestigd in Mook. Het meest noordelijke puntje van Limburg. Graag stel ik me kort aan jullie voor.

Ik heb aan het HBO ‘Financieel Management’ gestudeerd in Arnhem. Na het behalen van mijn MBA- en SPD bedrijfsadministratie diploma lag een toekomst binnen de accountancy in de logische lijn der verwachting. Het liep echter anders. Na een aantal rondzwervingen in diverse functies bij meerdere Horeca bedrijven ben ik bij ASR terecht gekomen. Binnen hun loondienstorganisatie “De VerzekeringsUnie” heb ik de eerste stappen gezet in de wondere wereld van verzekeren. Ik was er echter snel achter dat grote organisaties als ASR niet bij mij passen en na een jaar heb ik de overstap gemaakt naar het vrije intermediair. In 2009 ben ik in Mook geland als buitendienst adviseur voor hun zakelijke relaties. In 2014 heb ik samen met Dolf Rikken en Aart van de Bovenkamp, de oprichter van ons kantoor, Marius Eskes, uitgekocht. The rest is history.

Als ik mezelf zakelijk zou moeten omschrijven in een korte pitch dan zou ik mezelf een “nachtrust creator” willen noemen. Ik duid risico’s. Dit doe ik het liefste voor ondernemers met een echte passie voor hun vak, met oog voor resultaat zonder dat ze daarbij “de mens” uit het oog verliezen. Vaak worden alleen die risico’s geduid waar ook een verzekeringsoplossing voor te vinden is, daar zit voor de assurantietussenpersoon namelijk de handel. Door ondernemers aan de hand te nemen bij het bespreekbaar maken van alle risico’s, dus ook de niet verzekerbare risico’s, creëer ik duidelijkheid bij ondernemers. Daar hoeven ze vervolgens niet meer wakker van te liggen, een nachtrust creator dus 😊.

In mijn vrije tijd mag ik graag een rondje golfen. Wij houden van lekker eten en gezelligheid om ons heen, het is bij ons dan ook vaak een zoete inval tijdens het weekend. We zijn met de kids erg actief in onze lokale carnavalsvereniging. Verder ben ik ook de trotse medeorganisator en een van de initiatiefnemers van de Fight Cancer Night. Wij organiseren jaarlijks een kickboks evenement waarbij 16 ondernemers letterlijk het gevecht aangaan met als doel zoveel mogelijk geld ophalen voor KiKa en Love Life Fight Cancer! Het is een traject van 6 maanden waarbij we de deelnemers actief begeleiden naar een onvergetelijke avond met een zo’n hoog mogelijke opbrengst. We hebben inmiddels bijna € 300.000,-- bij elkaar gevochten en ook voor 2024 staan er alweer veel mensen klaar om dit gevecht aan te gaan.

Categorieën : Tripost
Jos Alma
Jos Alma
Auteur

0 Reacties

Geef een reactie

Uw e-mail adres wordt niet publiekelijk gemaakt.

Europapa

27-05-2024

Een gezond dividendbeleid

27-05-2024

Generatieve AI

27-05-2024

Nieuwe wet betaalbare huur

27-05-2024

Kort nieuws

27-05-2024