• Openingstijden : maandag t/m vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur
Ondernemersinspiratie

Ondernemersinspiratie

Fotografie: : http://www.sjurlie.nl

Op 4 april was ik samen met mijn collega Rob op het intermediairsevent van ABN Amro op de prachtige locatie van Chateau St. Gerlach. Een mooi moment om collega’s in de omgeving te spreken en de contacten met de bank te versterken.

Als gastsprekers op deze dag waren uitgenodigd Pierre Boels van Boels Rental en Camille Oostwegel sr van Oostwegel Collection. Beiden zeer succesvolle Limburgse ondernemers.

Wat mij dan altijd inspireert is de weg die deze ondernemers hebben afgelegd om tot dit punt in hun carrière en leven te komen. Het zijn vaak geen geasfalteerde paden waar deze ondernemers over gaan. Ze kiezen voor de hobbelige route, waar soms grote diepte- en hoogtepunten voorkomen. En hoewel iedere ondernemer zijn eigen route aflegt, hebben ze allemaal een belangrijke overeenkomst: Ze hebben allemaal een visie en een doel. En dat maakt dat zij gefocust blijven op de weg, en ondanks alle afleidingen onderweg ervoor zorgen dat ze op hun eindbestemming aankomen.

Wanneer ik goed naar de verhalen van Pierre en Camille luister, bevestigen ook zij weer dat de kracht van het ondernemen niet afhankelijk is van opleiding, geld, familie of omgeving. De kracht zit hem juist in het feit dat ze kansen zien en die kansen aangrijpen. En dat ze de juiste mensen om zich heen verzamelen om samen die kansen tot een succes te maken.

En als ik me dan realiseer dat wij als adviseurs van Tripolis een klein onderdeel mogen uitmaken van het succes van die ondernemers, dan weet ik waarom ik iedere morgen met een lach aan mijn dag begin.

Categorieën : Tripost
Jenny Biesmans
Jenny Biesmans
Auteur

Jenny is verbonden aan Tripolis als senior consultant op fiscaal gebied.

0 Reacties

Geef een reactie

Uw e-mail adres wordt niet publiekelijk gemaakt.

Europapa

27-05-2024

Een gezond dividendbeleid

27-05-2024

Generatieve AI

27-05-2024

Nieuwe wet betaalbare huur

27-05-2024

Kort nieuws

27-05-2024