• Openingstijden : maandag t/m vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur
Even voorstellen...

Even voorstellen...

Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Klaartje van Eck-van der Meij en sinds kort mag ik onderdeel uitmaken van het Tripolis Team. Ook in deze toch wel drukke tijd, kreeg ik een warm welkom van iedereen die werkzaam is bij Tripolis.

Na mijn opleiding aan de Hogere Hotelschool heb ik ook mijn assurantie diploma’s behaald. Ik ben aan de slag gegaan als verzekeringsadviseur en richt mij met name op adviseren van medische beroepen. Dit doe ik inmiddels al bijna 20 jaar met heel veel liefde en plezier.

Bij Tripolis ga ik mij bezig houden met Risk Management. Bij het risicomanagement draait het, de naam zegt het al, om het in kaart brengen en beheersen van risico's. Een bedrijf verzekert zich voor veel risicogebeurtenissen. Maar is een bedrijf hiermee ‘In Control?’

Als alles goed geregeld is, keert een verzekeraar de financiële schade uit in geval van een gedekte gebeurtenis. Maar is dat wat een organisatie wil en nodig heeft? Ik ga graag met de relaties van Tripolis om de tafel zitten om te kijken wat er nu echt nodig is én of alles wel goed is geregeld.

In mijn vrije tijd houd ik me vooral bezig met mijn lieve man en twee dochtertjes. Met veel plezier wonen we in het Gelderse Wijchen. We fietsen graag naar mooie plekken in Nederland. In het weekend geniet ik graag van mijn eigen vers gemaakte zuurdesembrood. Geduld is hierbij een schone zaak! En als gediplomeerd fotograaf leg ik graag mooie momenten vast. Zonder te poseren en met veel plezier zet ik (met name mijn kinderen) op de foto precies zoals ze zijn.

Categorieën : Tripost
Klaartje van Eck - van der Meij
Klaartje van Eck - van der Meij
Auteur

0 Reacties

Geef een reactie

Uw e-mail adres wordt niet publiekelijk gemaakt.

Bijna vakantie

20-06-2024

Zzp'er en Arbeidsongeschiktheid: Hoe ber...

20-06-2024

Wat doen we met de ODV?

20-06-2024

Kort nieuws

20-06-2024

Europapa

27-05-2024