• Openingstijden : maandag t/m vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur
Even voorstellen

Even voorstellen

Mijn naam is Bart Thomas, 57 jaar, geboren en getogen in Maastricht, vader van twee kinderen van 23 en 19 jaar. Sinds ruim een half jaar ben ik woonachtig in Lanaken waar ik samen met mijn lieve vriendin een nieuw thuis heb gevonden.

Na de middelbare school ben ik in militaire dienst gegaan, waarna ik afgestudeerd ben in Nederlands Recht en Fiscaal Recht. Mijn eerste baan als (internationaal) belastingadviseur was bij een grote accountants- en belastingadvies organisatie in Amsterdam waar ik 4 jaar heb gewerkt. Omdat het Maastrichtse weer lonkte, ben ik aansluitend voor hetzelfde bedrijf in Eindhoven gaan werken. De laatste 20 jaar heb ik gewerkt voor een Big-4 accountants- en belastingadvieskantoor, ook als (internationaal) belastingadviseur met grotendeels multinationale ondernemingen als klanten.

In deze periode heb ik ook Rob Kusters als collega leren kennen. Nadat de wegen van Rob en mij zijn gescheiden, kruisten twee jaar geleden onze paden weer. Sindsdien werk ik met veel plezier regelmatig voor klanten van Tripolis, waar ik me met name bezighoud met (internationale) fiscale vraagstukken op het gebied van de vennootschapsbelasting en interne verrekenprijzen. Hoewel nog steeds van belang zien we dat de focus van fiscale planning steeds meer verschuift naar het voldoen aan de enorm toegenomen hoeveelheid aan fiscale documentatieverplichtingen.

De binnen Tripolis ver en consequent doorgevoerde digitalisering van administratieve processen en documentbeheer leidt tot efficiënte en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Daarnaast wordt de no-nonsense cultuur, zowel binnen de Tripolis muren als in communicatie met klanten, zonder uitzondering positief ontvangen. Ik hoop nog jaren voor dit servicegerichte kantoor te mogen werken en haar klanten van dienst te mogen zijn.

Mr. Bart Thomas

Categorieën : Tripost
Bart Thomas
Bart Thomas
Auteur

Bart is verbonden aan Tripolis als specialist in TAX en Transfer Pricing

0 Reacties

Geef een reactie

Uw e-mail adres wordt niet publiekelijk gemaakt.