• Openingstijden : maandag t/m vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur
Even voorstellen

Even voorstellen

Onlangs ben ik gestart als onafhankelijk risicomanagement adviseur bij Tripolis Business Support.

Mijn naam is Jack de Bruijn (1966), opgegroeid in zuid oost Brabant en woonachtig in Nijmegen. Ik kom uit een agrarische omgeving en ben sinds 1988 werkzaam in de verzekeringsbranche. Na een technische en agrarische opleiding en het behalen van de benodigde assurantiediploma’s heb ik gewerkt bij een bank, een tweetal assurantietussenpersonen en bij een grote internationale verzekeringsmakelaar. In 2014 ben ik voor mijzelf begonnen en adviseer ik ondernemers, bedrijven en instellingen op het gebied van risicomanagement en verzekeringen.

Mijn specialisme is het adviseren van ondernemers, bedrijven en instellingen op het gebied van risicomanagement en verzekeringen. Ik ben gestart in de agrarische sector, maar in de loop van mijn carrière heb ik ook ruimschoots ervaring opgedaan met complexe risico's in de zakelijke dienstverlening, publieke sector en industrie. Sinds 2015 ben ik gecertificeerd Risk Management Consultant.

Als persoon ben ik eerlijk, betrouwbaar, gedreven, nauwkeurig en klantgericht. Dienstverlening is mijn tweede natuur, waarbij kwaliteit en service voorop staan.

Ik kijk er naar uit u te mogen ontmoeten.

Categorieën : Tripost
Rob Kusters
Rob Kusters
Auteur

0 Reacties

Geef een reactie

Uw e-mail adres wordt niet publiekelijk gemaakt.

Europapa

27-05-2024

Een gezond dividendbeleid

27-05-2024

Generatieve AI

27-05-2024

Nieuwe wet betaalbare huur

27-05-2024

Kort nieuws

27-05-2024