• Openingstijden : maandag t/m vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur
Even voorstellen...

Even voorstellen...

Joost Hack

Mijn naam is Joost Hack en ik ben al meer dan 30 jaar “onderweg” als HR-professional. “Al even geleden” heb ik Personeel- en Organisatiekunde en iets later ook nog Bedrijfskunde gestudeerd. De afgelopen jaren volg ik regelmatig trainingen en masterclasses op o.a. de Nyenrode Business Universiteit. Maar kennis zonder ervaring brengt niet zo veel. Nationaal en internationaal heb ik ervaring opgedaan bij zowel MKB-organisaties alsook bij mondiale matrix concerns in o.a. de gezondheidszorg, cultuur, industrie, telecommunicatie, techniek, dienstverlening, logistiek en handel.

Sinds 2018 ben ik zelfstandig adviseur en interim manager. Sindsdien richt ik me met name op management- en organisatieontwikkeling. Omdat ik mijn nieuwsgierigheid niet kan (en wil) bedwingen, gun ik mezelf zo af en toe een “uitstapje” naar bijvoorbeeld Cao-onderhandelingen of arbeidsmarktvraagstukken. Op dit moment doe ik b.v. een project voor de Limburgse Werkgeververeniging (LWV) waarbij ik werkgevers help aan “best practices” op het gebied van instroom en ontwikkeling van personeel.

Met al mijn passie help ik dus graag organisaties zich te ontwikkelen tot een effectief functionerend platform waar mensen goed samenwerken en optimaal presteren. Dat komt de mensen in de organisatie, de organisatie zelf als ook de klanten ten goede. Hoe doe je dat? Welke best practices van de zgn. “High Performance Organizations” zijn daarbij bruikbaar? Dit is al 30 jaar mijn “métier”, hierin ben ik thuis.

Tot slot nóg iets over passie:
Ik ben de echtgenoot van Christianne, de vader van Joep en van Bas, lid van Kiwanis Land van Gulick en drummer bij Waist of Time. Belangrijk detail: daar ben ik erg blij mee! 😉

Categorieën : Tripost
Joost Hack
Joost Hack
Auteur

Joost is verbonden aan Tripolis als executive HR consultant.

0 Reacties

Geef een reactie

Uw e-mail adres wordt niet publiekelijk gemaakt.

Bijna vakantie

20-06-2024

Zzp'er en Arbeidsongeschiktheid: Hoe ber...

20-06-2024

Wat doen we met de ODV?

20-06-2024

Kort nieuws

20-06-2024

Europapa

27-05-2024