• Openingstijden : maandag t/m vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur
Even voorstellen... Marcel Hermans

Even voorstellen... Marcel Hermans

Ik ben Marcel Hermans, adviseur in het brede vakgebied van beloning en salarisverwerking en de vragen die werkgevers hebben met betrekking tot hun personeel. Ik woon in Eijsden met mijn vrouw en dochter, maar zij zal op korte termijn naar haar eigen appartement verhuizen. Wij genieten van onze regelmatige restaurantbezoeken en voorstellingen in het theater of concertzalen.

Ik heb na mij HBO HR-opleiding de opleidingen op het gebied van salarisverwerking doorlopen, maar heb eigenlijk het meeste opgestoken van alle gesprekken met werkgevers en vragen die in de praktijk heel divers zijn en meestal om maatwerk vragen. Ik ben in 1984 gestart met salarisverwerking en kwam in de loop van de jaren steeds meer in een adviserende rol terecht. Na bijna 25 jaren bij een van de grotere accountantskantoren te hebben gewerkt heb ik gedurende 10 jaren als mede-eigenaar bij 2 bedrijven zelf het personeelsbeleid kunnen invullen waarbij ik ook die kant van het vakgebied heb kunnen ervaren. Sinds 2017 ben ik als zelfstandig (salaris)adviseur werkzaam.

Onlangs kwam ik in contact met Tripolis. Het bleek al snel dat we op één lijn zitten bij het adviseren en ondersteunen van de klanten. Ik verheug mij erop om samen met het team het verschil te kunnen maken voor de klanten.

Categorieën : Tripost
Marcel Hermans
Marcel Hermans
Auteur

0 Reacties

Geef een reactie

Uw e-mail adres wordt niet publiekelijk gemaakt.