• Openingstijden : maandag t/m vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur
Van onkruid plukken tot eigenaresse van een tuinbedrijf

Van onkruid plukken tot eigenaresse van een tuinbedrijf

Over Caro Heuts: Jonge ondernemer in hart en nieren, mede-eigenaar van BuitenGewone Tuinen BV en eigenaar van Cracht BV.

Caro, 30 jaar, afkomstig uit Maastricht, heeft van origine een achtergrond in de wereld van product design en interieurarchitectuur. Na haar studies is zij werkzaam geweest in de decorbouw en vond ze een juiste balans tussen creativiteit en project management. Hoe meer zij tot het besef kwam dat haar passie bij het ontwikkelen van projecten en aansturen van mensen ligt, hoe groter de uitdaging om in de toekomst zelf te ondernemen.

Samen met Niels Stilman ondersteunde zij afgelopen jaar diverse bedrijven op operationeel gebied en vonden zij de drijfveer samen te ondernemen. Met een stille vennoot hebben zij op 18 maart jl., Buijtels Buitengewone Tuinen, gelegen in Bladel (Noord Brabant), overgenomen.

De sprong in het diepe

Enkele maanden geleden vond Caro in het professionele en gedreven team van Tripolis de juiste partij voor zowel het starten van een onderneming als het begeleiden van de overname van Buijtels BuitenGewone Tuinen. Tripolis heeft haar overtuigd om de stap van het zelfstandig ondernemen te zetten. De vele facetten die met een overname gepaard gaan, hebben haar klaargestoomd deze nieuwe wereld te ontdekken.

Caro’s drive

Als mede-eigenaar van BuitenGewone Tuinen staat Caro zowel voor haar klanten als medewerkers klaar. Dagelijkse bedrijfsvoering, ontzorgen van klanten, contacten onderhouden met leveranciers en projectbegeleiding laten haar reizen tussen Maastricht en Bladel. Dagelijks stuurt zij een team van projectvoorbereiders, calculators, projectleiders en hoveniers aan. Naast haar rol als CEO, ondersteunt ze met haar creatieve achtergrond ook graag klanten op esthetisch gebied van materiaalkeuzes en kleurgebruik voor de uitvoering van tuinen. Telkens nieuwsgierig naar nieuwe materialen, leveranciers en klantwensen.

Een tuintje in mijn hart

Met haar manier van ondernemen draagt ze graag iets bij aan de maatschappij. Werkgeluk is vandaag de dag prioriteit, werken in de natuur is dan ook een BuitenGewone kans voor mensen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt. In de toekomst zal zij zich sterk maken om ook deze mensen te helpen hun dagelijkse ritme terug te vinden en positief de toekomst tegemoet te gaan. Een droom die hopelijk werkelijkheid wordt.

Op 29 maart jl. hebben we een bezoekje gebracht op de mooie locatie van het bedrijf BuitenGewone Tuinen. Hierbij hebben we vanuit het Team van Tripolis nog een presentje aangeboden en Caro en Niels gefeliciteerd met de overname. Wij wensen Caro en het hele team heel veel succes toe voor de toekomst en wij hopen nog lang met deze fijne mensen te mogen samenwerken.

Categorieën : Tripost
Tripolis
Tripolis
Auteur

0 Reacties

Geef een reactie

Uw e-mail adres wordt niet publiekelijk gemaakt.

Europapa

27-05-2024

Een gezond dividendbeleid

27-05-2024

Generatieve AI

27-05-2024

Nieuwe wet betaalbare huur

27-05-2024

Kort nieuws

27-05-2024