• Openingstijden : maandag t/m vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur
Tripolis valt in de prijzen

Tripolis valt in de prijzen

Vlak voor de kerst mochten wij een mooie onderscheiding ontvangen. De Gouden Luca, een award uitgereikt door Exact Online.

Exact Online is het administratie en boekhouding software pakket waarmee wij onze eigen administratie en de administratie van onze klanten mee verwerken.

Er zijn 4 niveaus van de Gouden Luca te verkrijgen. Wij hebben nu onze eerste award ontvangen op niveau 1. Dat wil zeggen dat wij een bepaald aantal klanten hebben verbonden met het software pakket. Uiteraard gaan wij de komende jaren verder strijden om de award op niveau 4 te behalen.

Bij Tripolis zijn we niet bang om te automatiseren en zetten wij alles op alles om elke keer weer bij te leren en te innoveren in onze software zodat onze klanten zich steeds minder zorgen hoeven te maken over hun boekhouding en administratie.

Wij merken dat het voor onze klanten vaak een opgave is om hun administratie te verwerken en vooral ook bij te houden. Daarom nemen wij dit graag van onze klanten over zodat zij zich bezig kunnen houden met het echte werk, ondernemen!

Categorie├źn : Tripost
Tripolis
Tripolis
Auteur

0 Reacties

Geef een reactie

Uw e-mail adres wordt niet publiekelijk gemaakt.

Bijna vakantie

20-06-2024

Zzp'er en Arbeidsongeschiktheid: Hoe ber...

20-06-2024

Wat doen we met de ODV?

20-06-2024

Kort nieuws

20-06-2024

Europapa

27-05-2024