• Openingstijden : maandag t/m vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur
Strategische Sessie Tripolis Insight

Strategische Sessie Tripolis Insight

Op 11 september jl. hebben wij een Strategische Sessie gehad over Tripolis Insight. Normaal gesproken zijn wij bij Tripolis degene die deze sessies voor onze klanten organiseren. Het was ontzettend leerzaam om eens aan de andere kant te zitten van de tafel en hierin zelf begeleid te worden door een andere partij.

Wij zijn deze dag begeleid door Pascal van der Heijde. Hij heeft ons met zijn ervaring een zeer leerzame dag verzorgd met veel nieuwe inzichten en een positieve kijk op de toekomst van Tripolis Insight. Uiteraard, zoals dat gaat bij een Strategische Sessie, is er ook werk aan de winkel voor ons en gaan wij verder aan de slag met uitvoeren van de acties die deze dag hebben opgeleverd.

Het heeft ons nog meer laten inzien hoe belangrijk zo’n strategische dag kan zijn voor je onderneming maar ook voor je personeel. 1 dag even helemaal weg zijn zonder afleiding op een externe locatie is een investering in tijd en kosten, maar het is het absoluut waard als je ziet hoeveel energie je hiervan krijgt om weer even extra de schouders eronder te zetten om je onderneming tot een succes te maken.

Wij willen bij deze nogmaals Pascal bedanken en ook Huize Borghof te Tongeren voor de goede verzorging van deze dag.

Categorieën : Tripost
Tripolis
Tripolis
Auteur

0 Reacties

Geef een reactie

Uw e-mail adres wordt niet publiekelijk gemaakt.

Europapa

27-05-2024

Een gezond dividendbeleid

27-05-2024

Generatieve AI

27-05-2024

Nieuwe wet betaalbare huur

27-05-2024

Kort nieuws

27-05-2024