• Openingstijden : maandag t/m vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur
Samenwerking tussen Tripolis Business Support en de ICT-coach

Samenwerking tussen Tripolis Business Support en de ICT-coach

ICT is steeds belangrijker voor ondernemingen en het belang zal de komende jaren alleen maar toenemen. Voor veel ondernemers is de ICT-organisatie vaak een black box. Advies over de wijze van inrichting en de keuze voor hardware en software vinden veelal plaats op basis van advies van de leveranciers. Wij zien veel wildgroei en enorme verschillen in aanpak. De risico’s nemen toe, de kansen blijven onbenut.

Advies op dit terrein ligt op onze weg, maar vraagt ook specialistische deskundigheid. We zijn daarom blij dat we een samenwerking tot stand hebben gebracht met een onafhankelijk adviesbureau op ICT-gebied, de ICT-coach in Venlo. Oprichter en eigenaar Luud Willemsen heeft een jarenlange ervaring in de advisering aan ondernemers. Zij leveren geen hardware, geen software, maar uitsluitend onafhankelijk advies. Zodat u zeker weet dat uw belang voorop staat en niet dat van uw leverancier.

Luud heeft een visie ontwikkeld over de plaats van ICT binnen uw onderneming. Belangrijk is wel dat dit wordt ingebed in uw totale bedrijfsvoering en dat dit past bij u en uw onderneming.

Daarom juist past het in ons concept van advisering waarin wij steeds de afzonderlijke thema’s plaatsen tegen de achtergrond van het totaalbeeld. Wij hebben goed zicht op dat totaalbeeld en kunnen u helpen de juiste mix van ICT-instrumenten toe te passen.

Categorieën : Tripost
Rob Kusters
Rob Kusters
Auteur

0 Reacties

Geef een reactie

Uw e-mail adres wordt niet publiekelijk gemaakt.

Bijna vakantie

20-06-2024

Zzp'er en Arbeidsongeschiktheid: Hoe ber...

20-06-2024

Wat doen we met de ODV?

20-06-2024

Kort nieuws

20-06-2024

Europapa

27-05-2024