• Openingstijden : maandag t/m vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur
Plus Kaumanns in Berg en Terblijt in make over

Plus Kaumanns in Berg en Terblijt in make over

Tussen het moment dat Ralph en Veronique Kaumanns zich realiseerden dat ze echt aan de slag moesten met een upgrading van hun Plus Supermarkt in Berg en Terblijt en het daadwerkelijk in de grond gaan van de eerste schop liggen meer dan vier jaar. Het is een route van heel goed nadenken over je toekomst, over de ontwikkelingen in de markt, over de positie die je er als bedrijf in wilt innemen en van het vervolgens overtuigen van de rest van de wereld van je plannen. Dat laatste is nogal tegengevallen. Daar waar je denkt dat je de wereld een plezier doet met je initiatief blijkt vaak dat je mensen opzadelt met een vraagstuk. We leven in een land van regels, daar kom je dan achter. Steeds weer ben jij als ondernemer degene die een oplossing moet zoeken en de beurs moet trekken. Je kunt dat niet alleen, je hebt professionele begeleiding nodig. Wij zijn trots op onze bijdrage in dit proces, maar ook de architect heeft een belangrijke rol gespeeld en de ondersteuning vanuit de Plus organisatie mag zeker niet onvermeld blijven.

De bouwvergunning is inmiddels onherroepelijk. De omwonenden zijn door middel van een informatiebijeenkomst op de hoogte gesteld van de plannen. Er is een oplossing bedacht voor de overlast tijdens het laden en lossen. Met de andere huurders in het winkelcentrum zijn goede afspraken vastgelegd. De financiering is vastgelegd, opdrachten aan de aannemers zijn verstrekt en de werkzaamheden zijn inmiddels begonnen.

De opening is gepland in week 44. Voorafgaande daaraan is de winkel 2 weken gesloten. In een bijna militaire operatie wordt de winkel omgetoverd naar het zogenaamde Briljant concept van Plus en zal een van de mooiste supermarkten van de regio ontstaan. Ralph en Veronique gaan veel lokale producten in hun winkel brengen, zodat de beleving van de klant een extra dimensie krijgt. In de afgelopen jaren is het team klaargestoomd voor de toekomst, iedereen staat in de startblokken.

Op de foto wordt de offerte getekend door Ralph en Veronique Kaumanns – van Ree in het bijzijn van Cindy van Rooy, Relatiemanager ABN AMRO.

Categorieën : Tripost
Rob Kusters
Rob Kusters
Auteur

0 Reacties

Geef een reactie

Uw e-mail adres wordt niet publiekelijk gemaakt.

Europapa

27-05-2024

Een gezond dividendbeleid

27-05-2024

Generatieve AI

27-05-2024

Nieuwe wet betaalbare huur

27-05-2024

Kort nieuws

27-05-2024