• Openingstijden : maandag t/m vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur
Persoonlijke column Rob Kusters

Persoonlijke column Rob Kusters

Trots

Het lijkt erop dat de wegglijdende economie tot stilstand begint te komen. De Algemene Beschouwingen vinden nog in alle hevigheid plaats, maar dat is misschien wel de grootste bemoediging, omdat dat een rem op nieuwe regels betekent. We zullen het zelf moeten doen, zo legde ons de Koning uit op Prinsjesdag. Daar heeft hij gelijk in, dames en heren politici. We doen het ook. Er wordt weer hard gewerkt. Ik zeg wéér, omdat ik toch maar steeds vind dat we het daar hebben laten liggen. De dames en heren politici in Den Haag vinden vast van zichzelf dat ze hard werken als ze elkaar voor de meest gruwelijke dingen uitmaken. Laat ze maar, wij doen gewoon ons werk.

We zijn nu 5 jaar onderweg sinds de val van Lehman Brothers. Wat een wijsheid hebben we de afgelopen jaren opgedaan. Hoe interessant is het om te zien hoe mensen in paniek raken als ze financiële pijn moeten incasseren. Hoe ze dan de meest dierbare relaties opgeven, zich zelfs verlagen tot onbeschoft gedrag. Hoe mooi is het om te zien hoe anderen een dergelijke periode aangrijpen om zichzelf te evalueren, om de echte schoonheid van het leven weer te ontdekken, om de relatie tussen mensen weer centraal te stellen. Het kaf is van het koren gescheiden.

Kijken we naar het economisch landschap dat wij bedienen dan is de geleden schade enorm. Niemand is er aan ontkomen, iedereen heeft flinke verliezen moeten incasseren. Hoe trots ben ik dan om te zien hoe goed onze cliënten zich hebben aangepast aan de nieuwe werkelijkheid, hoe stevig we toch samen hebben kunnen leunen op de opgebouwde relatie in betere tijden, hoe goed die relatie ook bestand bleek te zijn tegen de storm die we moesten overleven. Nee, we zijn er nog niet, maar ik durf al wat voor te sorteren op wat komen gaat. Geen faillissementen in ons relatiebestand, wel forse reorganisaties. Daarmee zijn we allemaal weer klaar voor de nieuwe toekomst in een nieuwe werkelijkheid. Chapeau, ondernemers!

Binnen Tripolis Business Support zijn we net als u klaar voor de toekomst en dat hebben we vertaald in een nieuw venster op de wereld. Kijk gauw naar onze website en ervaar de dynamiek die wij met elkaar voelen en die we graag aan u willen geven. Dank aan Remy Kooi, Shirly en Bart voor hun inzet en vasthoudendheid bij het creëren van het nieuwe beeld dat wij aan de wereld van onszelf willen geven.

Categorieën : Column Rob
Rob Kusters
Rob Kusters
Auteur

0 Reacties

Geef een reactie

Uw e-mail adres wordt niet publiekelijk gemaakt.

Europapa

27-05-2024

Een gezond dividendbeleid

27-05-2024

Generatieve AI

27-05-2024

Nieuwe wet betaalbare huur

27-05-2024

Kort nieuws

27-05-2024