• Openingstijden : maandag t/m vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur
Klantensessie 30 juni 2016

Klantensessie 30 juni 2016

Op 30 juni jl. vond een klantensessie plaats over de onderwerpen Risk Management en ICT. Jack de Bruijn voerde in zijn presentatie de aanwezigen langs de bedrijfsrisico’s die hij zoal tegen komt in zijn dagelijkse praktijk en liet zien op welke wijze deze kunnen worden afgedekt. Vooral zijn praktijkvoorbeelden, maar nog meer de inbreng vanuit de aanwezige klanten, waren aansprekend. Hier en daar fronsten enkelen de wenkbrauwen en zij zullen de dag erna wel als eerste hun assurantiepolissen uit de kast hebben gehaald.

Luud Willemsen praatte de aanwezigen bij over de trends en ontwikkelingen in ICT. Hoe kun je ICT gebruiken voor je marketing? Maar ook: hoe veilig heb je je bedrijfsgegevens opgeborgen? Er zijn dus kansen en bedreigingen. Luud had er een heel beeldend verhaal bij, dat goed werd ontvangen.

Wij kijken terug op een geslaagde sessie. We gaan hiermee door. We roepen onze klanten op om onderwerpen aan te dragen waar ze graag eens wat meer over willen weten. Na afloop werd al de suggestie naar voren gebracht om het onderwerp Human Resources eens te behandelen. Veel ondernemers worstelen met personeelsproblematiek. Gewijzigde regelgeving is hieraan debet, maar ook de veranderende houding van medewerkers. We pakken de handschoen op. Wees erbij volgende keer!

Rob Kusters
Rob Kusters
Auteur

0 Reacties

Geef een reactie

Uw e-mail adres wordt niet publiekelijk gemaakt.

Europapa

27-05-2024

Een gezond dividendbeleid

27-05-2024

Generatieve AI

27-05-2024

Nieuwe wet betaalbare huur

27-05-2024

Kort nieuws

27-05-2024