• Openingstijden : maandag t/m vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur
Hello & Goodbye

Hello & Goodbye

Nieuwe uitdagingen worden constant aangegaan. Na 5 jaar gaat onze office manager het Tripolis nest verlaten. De rol als office manager wordt in een nieuw jasje gestoken en vervult door een oude bekende van Tripolis.

Op 5 januari 2009 ben ik vol enthousiasme mijn carrière bij Tripolis Business Support begonnen. De sneeuw kwam die dag met bakken uit de hemel vallen en Rob Kusters heeft me op mijn eerste werkdag zelfs thuis gebracht zodat ik mijn auto kon laten staan. Dat beloofde veel goeds voor onze samenwerking! Nu, meer dan 5 jaar later, kijk ik terug naar een periode waarin ik veel ervaring heb opgedaan en met vallen en opstaan wijzer geworden ben. Zowel zakelijk als privé zijn wij als team Tripolis uitdagingen aangegaan en hebben we een fijne en duurzame relatie opgebouwd. Met elkaar alsook met onze waardevolle klanten en relaties. Op 7 februari zal ik echter afscheid nemen van Tripolis Business Support om elders nieuwe uitdagingen aan te gaan. Mijn taken worden overgedragen aan mr. Suzy Schipper, eerste office manager van Tripolis Business Support en dus terug van weggeweest.

Graag wil ik mijn collega’s, alle klanten en relaties bedanken voor een hele fijne samenwerking en succes wensen voor de toekomst. Ik hoop dat het jullie goed gaat!

Vriendelijke groeten, Shirly Straube

Na een periode van 6 jaar afwezigheid zal ik op 1 februari aanstaande opnieuw in dienst treden bij Tripolis Business Support. In deze periode van afwezigheid heb ik niet stil gezeten. Ik heb mijn opleiding Nederlands recht afgerond en ik heb de mogelijkheid gehad mijn kennis en ervaring nog meer te verdiepen en verbreden.

Als manager operations ben ik verantwoordelijk voor de interne organisatie van Tripolis Business Support. De Tripolis organisatie ontwikkelt zich steeds met als doel u op een hoog niveau te kunnen blijven bedienen. Een prachtige baan bij een prachtig bedrijf, met veel mooie uitdagingen! Ik kijk ernaar uit nader met u kennis te maken.

Vriendelijke groeten, Suzy Schipper

Categorieën : Tripost
Rob Kusters
Rob Kusters
Auteur

0 Reacties

Geef een reactie

Uw e-mail adres wordt niet publiekelijk gemaakt.

Europapa

27-05-2024

Een gezond dividendbeleid

27-05-2024

Generatieve AI

27-05-2024

Nieuwe wet betaalbare huur

27-05-2024

Kort nieuws

27-05-2024