• Openingstijden : maandag t/m vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur
Exact vernieuwt, wij vernieuwen

Exact vernieuwt, wij vernieuwen

Artikel door Wouter IJpelaar.

Deze zomer zijn wij gestart met de uitrol van een aantal automatiseringen in ons boekhoudsysteem Exact. Wij zijn hierin begeleid door de mensen van Exact, die ons zien als een vooruitstrevend kantoor. De inrichting van onze processen was al zo modern dat in veel gevallen enkel de “digital toepassing” erop aangesloten moest worden. Het is onze filosofie dat deze vernieuwingen instrumenteel zijn voor zowel ons als bedrijf, als ook de bedrijven van onze klanten. Het continue openstaan voor deze vernieuwingen en het bijhouden hiervan is belangrijk om een gezonde concurrentiepositie te behouden en topprestaties te blijven leveren.

De twee vernieuwingen waarmee we zijn gestart zijn Scan en herken en Tripolis / Exact app.

Scan en herken

Deze toepassing analyseert de digitale bestanden die in de administratie komen. Hierdoor is het niet meer nodig om “met de hand” velden over te typen. In sommige gevallen kan de boeking zo compleet worden ingevuld dat het systeem een automatische boeking kan doen. Twijfelt het systeem, dan maakt het systeem een boekingsvoorstel. Dit spaart veel tijd. Deze tijd investeren we in meer klantcontact. Zo is er meer tijd voor het geven van Ondernemersdesk adviezen.

Tripolis/Exact app Exact heeft een app ontwikkeld, speciaal voor de telefoons van onze klanten. Hiervoor zijn twee drijvende behoeften geweest. De eerste is de behoeften om digitaal aan te leveren. Heel praktisch kunnen klanten nu in de app kunnen klanten hun bonnetjes fotograferen. Deze staan dan direct op de juiste plek in de administratie. Hierdoor zijn de administraties meer als ooit up to date.

De tweede behoefte, die hiermee wordt vervuld, is die van het samenwerken met klanten. In de app is met één klik een dashboard te zien. Hierop staat specifiek voor elke klant hetgeen wat voor hen belangrijk is. Doordoor is het monitoren van en sturen op je openstaande posten een stuk gemakkelijker.

In de komende periode gaan we deze toepassingen bij alle klanten introduceren. Dit doen we uiterst zorgvuldig. Dat betekent het leveren van maatwerk en niet allemaal tegelijk. Tripolis zoals u dat gewend bent.

Categorieën : Tripost
Rob Kusters
Rob Kusters
Auteur

0 Reacties

Geef een reactie

Uw e-mail adres wordt niet publiekelijk gemaakt.

Europapa

27-05-2024

Een gezond dividendbeleid

27-05-2024

Generatieve AI

27-05-2024

Nieuwe wet betaalbare huur

27-05-2024

Kort nieuws

27-05-2024