• Openingstijden : maandag t/m vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur
Even Voorstellen…

Even Voorstellen…

Mijn naam is Jenny Biesmans, 45 jaar en geboren in Maastricht. Inmiddels woon ik al heel wat jaren samen met mijn man en drie kinderen in Stein.

Al op jonge leeftijd wist ik wat ik later wilde worden. Niet de gebruikelijke meisjesdromen zoals prinses of verpleegster, nee ik wilde later mensen adviseren en inspireren. Deze droom heeft zich vertaald in mijn rol die ik nu vervul als adviseur van ondernemers.

Al 20 jaar adviseer ik met veel passie en plezier ondernemers met hun reis in het ondernemerschap, van begin tot het eind.

Belangrijk voor mij is dat ik weet wat er speelt bij de ondernemer op zowel zakelijk als privé vlak. Alleen deze manier van samenwerken kan leiden tot goede advisering. Dit betekend niet dat ik daarbij alleen maar gebruik maak van mijn eigen kennis. Kennis delen en gebruik maken van een team is de kracht om tot optimale resultaten te komen.

Binnen Tripolis zal ik mij voornamelijk inzetten voor de Insight klanten op zowel fiscaal als administratief gebied. Dus wellicht dat we elkaar binnenkort spreken of zelfs samen een kop koffie drinken.

Hartelijke groet, Jenny.

Categorieën : Tripost
Jenny Biesmans
Jenny Biesmans
Auteur

Jenny is verbonden aan Tripolis als senior consultant op fiscaal gebied.

0 Reacties

Geef een reactie

Uw e-mail adres wordt niet publiekelijk gemaakt.

Europapa

27-05-2024

Een gezond dividendbeleid

27-05-2024

Generatieve AI

27-05-2024

Nieuwe wet betaalbare huur

27-05-2024

Kort nieuws

27-05-2024