• Openingstijden : maandag t/m vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur
Even voorstellen...

Even voorstellen...

Achtergrond

Mijn naam is Emmy Joosten en ik ben geboren (1991) en getogen om (zo ongeveer) de hoek bij Tripolis in Hulsberg. Nog steeds woonachtig in dit pittoreske Zuid-Limburgse dorp, maar inmiddels samenwonend met mijn man Stefan, zoon Boris en dochter Rosie. We hebben het geluk dat we mogen wonen in een compleet (zelf) gerenoveerde woning, wat voorheen de woning van mijn oma was. Stefan heeft dit van A tot Z aangepakt. Altijd fijn, een technisch wonder in huis ;-). Zoals je kunt opmaken zijn wij privé bezige bijtjes en gaan wij geen uitdaging uit de weg om onze dromen te verwezenlijken.

De ondernemersgeest is ook zakelijk gezien aanwezig. Ik vind het heerlijk om voor Tripolis klanten continu in de weer te zijn met nieuwe uitdagingen op HR vlak. Dit reikt van het opzetten van een strategisch HR beleid tot het optimaliseren van operationele HR instrumenten.

HR

Ik heb zes jaar lang HR mogen studeren met als eindresultaat een Bachelor Business Administration en Master of Science op zak. Deze studies gecombineerd met circa 10 jaar werkervaring in het HR vak in zowel internationale en lokale organisaties hebben mij laten inzien dat investeren in personeel daadwerkelijk (financieel) rendement oplevert. Door het inzetten van de juiste visie op personeelsbeleid en het naadloos laten aansluiten van personeelsinstrumenten, kan dit worden bereikt.

Als het totaalplaatje klopt, werk je niet alleen in een bedrijf waar de werksfeer optimaal is, maar worden kosten gereduceerd (verzuim, verloop, productiviteit) en omzet wordt verhoogd (medewerkers fungeren als ambassadeurs). Tevreden medewerkers = tevreden werkgever. En daar word ik dan weer gelukkig van!

Ondernemerschap

Ondernemerschap betekent in mijn ogen: organiseren, zelfstandig oppakken, kansen zien en benutten, energie, passie en positieve mindset. Ik streef er iedere dag naar om deze kwaliteiten te delen met klanten. Voor mij is er namelijk niets mooier dan werken met een team van betrokken medewerkers. Een groep mensen die samen één doel voor ogen hebben en hier alles voor geven. Dit is ondernemerschap in een bedrijf. En daar halen we gezamenlijk rendement uit. Ik zal voor klanten alles in het werk zetten om mij zo goed mogelijk in te leven in de situatie waarin zij zich bevinden. Bovendien vind ik het belangrijk dat de zorg rondom HR zaken zoveel mogelijk uit handen genomen wordt. Zo kan de klant zich focussen op ondernemen in zijn/haar bedrijf of functie binnen het bedrijf.

Categorieën : Tripost
Emmy Joosten
Emmy Joosten
Auteur

Emmy is verbonden aan Tripolis Business Support als consultant op het gebied van HR.

0 Reacties

Geef een reactie

Uw e-mail adres wordt niet publiekelijk gemaakt.

Europapa

27-05-2024

Een gezond dividendbeleid

27-05-2024

Generatieve AI

27-05-2024

Nieuwe wet betaalbare huur

27-05-2024

Kort nieuws

27-05-2024