• Openingstijden : maandag t/m vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur
Even voorstellen... Roger Klinkeberg

Even voorstellen... Roger Klinkeberg

Ik ben Roger Klinkeberg, btw-specialist. Ik woon in Heerlen samen met mijn vrouw Eveline en onze hond Pip. Naast mijn werk speelt muziek een grote rol in mijn leven en in mijn vrije tijd speel ik graag drums en toetsen in jamsessies met vrienden.

Btw-specialist
Na mijn opleidingen Nederlands recht en Fiscaal recht aan de Universiteit Maastricht (afgestudeerd in 1997) ben ik als fiscalist/jurist in de accountancy aan de slag gegaan. Inmiddels heb ik twintig jaar ervaring als btw-specialist in de nationale en internationale praktijk. Vast onderdeel van mijn werk is het geven van btw-cursussen en -trainingen aan accountants en adviseurs als ook aan ondernemers en bedrijven, van groot tot klein(er).

‘Als je vragen stelt, kom je iets te weten.’
Btw en vragen stellen, is wat mij betreft onlosmakelijk met elkaar verbonden. Want btw-regels zijn vaak complex en geen situatie is hetzelfde. Door het stellen van de juiste (tegen)vragen kom je snel tot de kern van de zaak en kunnen zowel btw-risico’s als btw-kansen tijdig worden gesignaleerd. Mijn missie als adviseur is om complexe btw-vraagstukken om te zetten naar duidelijke en gedegen adviezen voor de ondernemer, altijd relevant en bruikbaar voor de specifieke situatie en met oog voor de overige fiscale en juridische aspecten.

Tripolis Business Support
Sinds kort mag ik als btw-specialist deel uitmaken van het enthousiaste team van Tripolis Business Support. De multidisciplinaire aanpak en de korte lijntjes met de collega’s van Tripolis spreken mij bijzonder aan. Ik verheug mij erop om voor u aan de slag te gaan!

Categorieën : Tripost
Roger Klinkeberg
Roger Klinkeberg
Auteur

0 Reacties

Geef een reactie

Uw e-mail adres wordt niet publiekelijk gemaakt.

Europapa

27-05-2024

Een gezond dividendbeleid

27-05-2024

Generatieve AI

27-05-2024

Nieuwe wet betaalbare huur

27-05-2024

Kort nieuws

27-05-2024