• Openingstijden : maandag t/m vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur
Even voorstellen…

Even voorstellen…

Mijn naam is Patrick Geerlings en sinds kort ben ik lid van het Tripolis-team. Gedurende deze korte tijd werd ik al hartelijk begroet. Door de integrale aanpak van Tripolis is er ruimte voor een nieuwe strategisch marketingconsultant en zou ik deze functie graag invullen.

Bij Tripolis zal ik me concentreren op diverse strategische vraagstukken voor het MKB, maar vooral op de gebieden van marketing en het inzichtelijk maken van resultaten.

Mijn loopbaan kan ik kort omschrijven. Ik ben afgestudeerd in bedrijfseconomie, daarna heb ik strategische marketing in het Duitse bedrijfsleven gedaan. En vervolgens ben ik mijn eigen marketingbureau begonnen, waar ik het MKB goed heb leren kennen. We stapten al snel van traditionele marketing over op online marketing met makkelijk vindbare websites, om daarna campagnes te automatiseren op basis van beschikbare data.

En bij Tripolis heb ik de mogelijkheid om deze ervaring in te zetten. Tripolis’ geïntegreerde business support spreekt mij bijzonder aan omdat de nieuwe marketingtechnieken van invloed zijn binnen alle facetten van de bedrijfsvoering.

Al 20 jaar woon ik met mijn gezin in België. En in mijn vrije tijd ben ik bezig met golfsport, waarbij ik ook betrokken ben bij de club als kapitein van de heren. Van jongs af aan had ik al een passie voor deze veeleisende sport. Wie weet besmet ik op deze manier zelfs mijn collega’s!

Met vriendelijke groet.

Patrick Geerlings Senior Consultant Marketing Strategie

Categorieën : Tripost
Patrick Geerlings
Patrick Geerlings
Auteur

2 Reacties

 • Hans Schalken

  Beste Patrick, oprecht een verrassing te vernemen van deze stap in jouw carrière. Gefeliciteerd op de eerste plaats waarbij deze ook uitgaan naar het team van Tripolis; een organisatie waaraan ik zeer toegedaan ben. Wellicht dat wij elkaar in dat kader nog eens treffen! Hartelijke groet! Hans Schalken.

  Reageer
   • Patrick

    Dankjewel Hans. Wellicht tot binnenkort! Mvg. Patrick

    Reageer

Geef een reactie

Uw e-mail adres wordt niet publiekelijk gemaakt.

Bijna vakantie

20-06-2024

Zzp'er en Arbeidsongeschiktheid: Hoe ber...

20-06-2024

Wat doen we met de ODV?

20-06-2024

Kort nieuws

20-06-2024

Europapa

27-05-2024