• Openingstijden : maandag t/m vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur
Even voorstellen…

Even voorstellen…

Manon Beckers

Wellicht hebben jullie mij al eens aan de telefoon gehad. Sinds 1 september 2021 ben ik werkzaam bij Tripolis Business Support als office manager. Ik volg hiermee Bart Vandewalle op die een andere uitdaging is aangegaan.

Wie is Manon? Ik ben een geboren en getogen Maastrichtse maar inmiddels hebben wij een leuk huisje gekocht in Valkenburg a/d Geul.

Mijn CV zou je inmiddels kunnen printen op A1 formaat, maar het heeft me wel gebracht tot waar ik nu ben en bij Tripolis voel ik me echt op mijn plek. Enkele vorige werkgevers waren: Free Record Shop (Voor de generatie Z onder ons, daar kon je vroeger cd’s kopen), Blokker en AKO. Dit waren mijn bijbaantjes. Daarna ben ik nog werkzaam geweest als receptioniste bij Van der Valk hotel in Maastricht en vervolgens meer de administratieve kant op gegaan bij het hoofdkantoor van Hendriks Bloemen. Je kunt wel zeggen dat ik een Manusje van alles ben. Misschien is daarom de functie van office manager wel perfect voor mij. Dagelijks ben ik bezig met de meest uiteenlopende taken en dat maakt mijn werk zo leuk!

Na mijn middelbare school in 2003 op VMBO-TL niveau, heb ik de opleiding Toerisme & Luchtvaart gevolgd op het MBO en daarna heb ik de opleiding Communicatie en Multimedia Design gedaan op de Hogeschool Zuyd in Maastricht. Dankzij deze hoogst genoten opleiding zou ik Ing. voor mijn naam mogen zetten. Supercool!

Ik bespaar jullie de uitleg van mijn keuzes. Laat ik maar zeggen dat ik veel algemene kennis heb ontwikkeld door de jaren heen en dat het nu op mijn 30e allemaal goed is gekomen.

Verder zing ik heel graag in mijn vrije tijd. Ik zing in een coverband waarmee ik nu inmiddels al 2 jaar aan het repeteren zijn. Dus let’s hit that stage!

Ik hoop jullie graag te ontmoeten in de Ziggo Dome en anders bij Tripolis Business Support.

Categorieën : Tripost
Manon Beckers
Manon Beckers
Auteur

0 Reacties

Geef een reactie

Uw e-mail adres wordt niet publiekelijk gemaakt.

Europapa

27-05-2024

Een gezond dividendbeleid

27-05-2024

Generatieve AI

27-05-2024

Nieuwe wet betaalbare huur

27-05-2024

Kort nieuws

27-05-2024