• Openingstijden : maandag t/m vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur

Ervaringen

Sinds enkele jaren ben ik als ZZP’er in de zorg, klant bij Tripolis. Zij hebben mij goed weten te begeleiden in het opzetten van mijn business en het uitbouwen ervan. Voor al mijn financiële vragen maar ook over zakelijke strategieën ben ik telkens super geholpen. Ik kan het een ieder aanraden.

Ceryl Nuij Eigenaar

Enkele maanden geleden vond ik in het professionele en gedreven team van Tripolis Business Support de juiste partij voor het opstarten van mijn eigen onderneming. Tripolis heeft mij overtuigd en gestimuleerd de stap naar het zelfstandig ondernemen te zetten. Na het opstarten van Cracht BV heeft Tripolis de overname van Buijtels Buitengewone Tuinen BV begeleid. Wij gaan in de toekomst zowel op adviserend als administratief vlak een mooie samenwerking aan.

Caro Heuts Eigenaresse

We hebben met de hulp van Tripolis de antwoorden weten te vinden op grote vraagstukken binnen ons familiebedrijf. Het afgelopen jaar zijn we geweldig begeleid in het klaarstomen van ons bedrijf voor de volgende generatie. Inmiddels zijn we in de vernieuwde vorm aan de slag en bepalen we de koers met Tripolis Insight. Ik kijk met veel plezier terug op een succesvol overnametraject en met meer vertrouwen dan ooit naar de toekomst.

Maurice Weerts Algemeen directeur

Sinds de oprichting van Tripolis Advies laat ik mij door Rob Kusters en zijn team adviseren op vele gebieden van mijn ondernemingen. Uiteraard zijn cijfers belangrijk maar samen met Tripolis richt ik de aandacht vooral op de toekomst: stand van zaken, structuur, strategie en innovatie zijn voortdurend terugkerende onderwerpen. Het is heerlijk én nuttig om daar met de deskundige mensen van Tripolis over te kunnen brainstormen en acties aan te verbinden!

Ronald de Meij Algemeen directeur

Het is fijn dat Tripolis met je meedenkt en de zakelijke problemen, die je ervaart, uit handen neemt. Zo komen we samen tot een goed eindresultaat.

Jolanda Maar Eigenaresse

Als kind van ’niet-ondernemers’ durf ik toch wel te zeggen dat ondernemen voor mij niet vanzelf gaat. Gelukkig is er Tripolis die mij op de juiste momenten een duwtje in de rug durft te geven. Via een strategische sessie zetten we samen lijnen uit voor de toekomst van mijn bedrijf. Dat niet alles morgen al op punt hoeft te staan maar dat de vervolgstappen duidelijk zijn, vind ik fijn. Ik weet dat ik voor advies altijd kan rekenen op hun wijsheid binnen ondernemen en kijk met vertrouwen uit naar onze verdere samenwerking.

Femke Senden Eigenaresse

In 2011 is Tripolis Business Support op ons pad gekomen en zijn we met elkaar in gesprek geraakt. Al snel bleek dat er een natuurlijke klik was en dat is ook het vertrekpunt geweest van een succesvolle en nog steeds durende samenwerking en relatie. Via een strategische sessie en daaruit vloeiend nog een aantal sessies hebben we koers kunnen bepalen voor ons bedrijf, maar ook voor onze persoonlijke dromen. We hebben onderweg naar ons doel vele ups en downs moeten overwinnen maar zijn altijd in onze koers blijven geloven, het ging niet altijd vanzelf en het waren niet altijd makkelijke momenten, ook dan waren de mensen van Tripolis Business Support er ook voor ons en hielpen ons door deze moeilijke momenten heen. Door ons steeds te wijzen op de doelen die we nastreefden, uiteindelijk heeft dit proces bijna 6 jaar geduurd en hadden onze eerste mijlpaal bereikt, de jaren erna hebben ons instaat gesteld om ook onze persoonlijke dromen te kunnen invullen, vervolgens zijn we nu weer druk bezig om nieuwe stappen te plannen en koers te gaan bepalen waar we met ons bedrijf naar toe willen. Ik vind dat je als ondernemer, jezelf moet blijven ontwikkelen en op zoek moet gaan naar de nieuwe en volgende uitdagingen, dankzij het team van Tripolis Business Support zijn we daar tot nu toe in geslaagd, zowel zakelijk als privé, ze zijn niet bang om je te prikkelen en een spiegel voor te houden, ook je te confronteren met minder leuke dingen schuwen ze niet, met maar een missie ‘Het bereiken van je doelen".

Ralph Kaumanns Eigenaar