Junior Consultant

Werkzaamheden
In eerste instantie functioneer je onder supervisie van een senior consultant en ondersteun je hem bij de werkzaamheden en advisering van onze klanten. Hierbij kun je denken aan: het voorbereiden van en deelnemen aan besprekingen, uitdiepen van vraagstukken en klankborden met de senior consultant over het uit te brengen advies. De senior consultant adviseert onze klanten allround, dat bekent dat je op diverse gebieden werkzaam bent. Belangrijk is om, naast je werkzaamheden op kantoor, te werken aan het vergroten van je netwerk. Denk hierbij aan het bijwonen van bijeenkomsten of netwerkaangelegenheden.

Door het beperken van procedures in onze bedrijfsvoering heeft een junior consultant veel ruimte voor eigen invulling. Het is aan de junior consultant zelf om die ruimte te benutten en anderen ervan te overtuigen dat hij of zij die ruimte aan kan. Uitgangspunt is steeds dat de junior consultant de klant voor zich wint en daarmee een zelfstandige relatie met de klant krijgt.

Kenmerken
Van een junior consultant wordt een volwassen en professionele houding verwacht. Het zijn van een junior consultant beperkt zich niet tot 40 uur per week of van 8.30 uur tot 17.00 uur. De acceptatie daarvan is belangrijk.

Een junior consultant dient over de volgende kenmerken te beschikken:
– Academisch werk- en denkniveau
– Klantgedreven
– Durf om helder en duidelijk te communiceren; to the point zijn
– Initiatiefrijk
– Standvastig
– Besluitvaardig
– Constant op zoek naar het vergroten van kennis
– Een actieve houding met betrekking tot acquisitie van nieuwe klanten

Als junior consultant stap je een carrièrelijn in, die je moet brengen tot consultant met een volledig zelfstandige verantwoordelijkheid voor klanten. De groei van junior consultant naar consultant vraagt om veel inzet en persoonlijke ontwikkeling.

Functie-eisen
– Minimaal afgeronde MBO opleiding
– Computerkennis (Windows, Excel, Word)

Informatie en sollicitatie
Als je belangstelling hebt voor deze functie, kun je verdere informatie verkrijgen bij
Rob Kusters, Tripolis Business Support, telefoonnummer 045-5415591.

Sollicitaties kunnen gericht worden aan Tripolis Business Support, Postbus 32, 6336 ZG Hulsberg of per e-mail aan rob.kusters@tripolissupport.nl

Geef een reactie