Projecten

Geen ondernemer is hetzelfde. Geen vraagstuk is hetzelfde.

Vraagstukken noemen wij projecten. Wij monitoren de voortgang van projecten en sturen bij waar nodig. Regelmatig lichten wij op deze pagina een aantal recente projecten toe.

Businessplan kunstcentrum

Een historisch gebouw wordt ingericht als kunstcentrum met een permanente tentoonstelling van eigen werk van de eigenaren. Om er een creatief centrum van te maken, zijn er ateliers en woonruimtes ingericht voor tijdelijk verblijf van kunstenaars uit de hele wereld. Ook is er elk jaar een tijdelijke hoogwaardige internationale expositie te bewonderen. Wij hebben het businessplan samengesteld en begeleiden de financiering voor deze ondernemer.


Participatieregeling

Dit houdt de toetreding van enkele key medewerkers van het bedrijf tot de kring van de aandeelhouders in. Wij begeleiden het invullen van een aandeelhouderspositie met beperkte zeggenschap en stemmen tijdens het proces alles af met de belastingdienst om fiscale gevolgen te voorkomen. Ook verzorgen wij presentaties voor de eigenaren en de key medewerkers en nemen de regie van de uitvoering van de nieuwe juridische structuur voor onze rekening .


Aan de hand van de volgende schematische weergave lichten wij toe hoe wij ondernemers van dienst kunnen zijn.