Overstappen


Notice: Undefined offset: 0 in /home/rkusters/domains/tripolissupport.nl/public_html/wp-content/plugins/columns/columns.php on line 33

Overstappen van accountant hoeft niet lastig te zijn.

Is het tijd voor een frisse wind en een heldere blik op jouw administratie? Wil jij verder groeien en lukt dat niet bij jouw huidige accountant? Kies dan voor een overstap naar een accountant die jou en jouw visie begrijpt. Het moment om dit te doen, is per 1 januari. Jouw huidige accountant werkt dan het afgelopen jaar af en de nieuwe start met een schone lei in het nieuwe jaar.


Bij Tripolis Business Support snappen wij dat overstappen van accountant niet prettig is. Wij helpen jou daarom graag daarbij met onze gratis overstapservice. Wij zorgen dat alles bij jouw oude accountant opgevraagd wordt; zo heb jij de handen vrij. Na deze opvraag richten wij de administratie in.

Waarom Tripolis Business Support?

Bij Tripolis Business Support willen wij ondernemers beter laten ondernemen door advies centraal te stellen en te kiezen voor een persoonlijke benadering. Elk type ondernemer kan bij ons terecht. Zoals onze klanten aangaven in het klanttevredenheidsonderzoek van 2016: “het grote voordeel van een klein kantoor: persoonlijke aandacht en kennis des persoons.” “Er wordt goed geluisterd naar de vraag en er is ruim voldoende terugkoppeling op vragen. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en snel gehandeld.”


Naast adviesprojecten op maat, hebben wij Tripolis Insight. Hierin kan alles voor jou van A tot Z geregeld worden: advies én administratie, voor een vaste prijs per maand. Heb jij echter alleen een deel van onze services nodig? Kies dan voor een van onze flexibele pakketten, al vanaf €50,- per maand (ex. btw).


Wij staan 24/7 voor jou klaar. Ook buiten de kantooruren kunt je bij ons terecht door ons een berichtje te sturen via de Chatbox op onze website of onze kennisbanken raad te plegen via de Tripolis Business Support App. Ook kun je via de app documenten met ons uitwisselen en ons snel een vraag stellen.


Ben jij erover na aan het denken om over te stappen naar Tripolis Business Support? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)45 7111428 of mail naar info@tripolisinsight.nl. Wij kunnen dan samen een afspraak plannen waarin wij vertellen hoe wij werken, wat dit jou gaat kosten en wat wij jou te bieden hebben. Wat jouw reden van overstappen ook is, wij helpen je met alle plezier verder en gaan graag met jou de toekomst te gemoed.