App

Dé App voor de ondernemer

24/7 contactmogelijkheden voor onze klanten, dat wordt onder andere mogelijk gemaakt door onze Tripolis Business Support app. Al onze klanten kunnen via de app gemakkelijk een vraag aan ons stellen, maar ook een foto maken van een document en ons deze toesturen. Wij slaan dat document voor je op en doen er iets mee wanneer dat nodig is.

Geen klant bij ons? Dan is de Tripolis Business Support app ook handig voor jou! De app houdt je namelijk op de hoogte van de belangrijkste veranderingen op o.a. financieel, fiscaal, zakenauto en personeel gebied. Door een eigen profiel aan te maken met eigen interessegebieden, kunnen wij jou van nieuws en advies op maat voorzien. Door de BTW en loonbelasting alerts mis je nooit meer de uiterste datum voor de aangiften. Daarnaast krijg je toegang tot onze kennisbank met antwoorden op honderden ondernemersvragen. Ook jij kan ons gemakkelijk een vraag stellen. Zelfs als je geen klant bent, helpen wij jou graag.


Probeer de voordelen van de Tripolis Business Support app eens uit door hem gratis te downloaden in de App Store. Download de app hier of scan de QR code.

QR code app


tripolis app